|
jak myślicie?? |
| Autor |
Wiadomość |
Antosia13
Świnka (za)morska
Gryzoń: Koszatniczka
Imię zwierzaka: Antek
Pomogła: 3 razy Dni na forum: 07 Kwi 2008 Posty: 58
|
Wysłany: 2008-05-17, 20:56
|
|
|
monisia96 - żadna z moich koleżanek nie ma czasu i co najważniejsze ochoty ani możliwości zajęcia się moim zwierzaczkiem. Każda z nich albo jedzie gdzieś , albo nie pozwalają jej rodzice, albo nie chce po prostu.
aleksandrossa - żeby zabrać Kosie na wyspy Kanaryjskie to raczej kiepski pomysł. A co do ogłoszeń w gazetach to boje się zostawić mojego kochanego Antosia pod opieką ludzi, których nawet nie znam i nie iem czy będą się nim właściwie opiekowali.
[ Dodano: 2008-05-22, 11:01 ]
Mam kolejne pytanie ,ale piszę tu bo nie chciałam znowu robić nowego tematu.
Ostatnio zauważyłam, że Antek przez cały dzień piszczy tak jakby się mu coś działo. Dzisiaj już nie piszczy ale martwię się co mu się mogło stać. Co o tym myślicie?? |
|
|
|
 |
Mimka
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: mimi
Pomogła: 2 razy Dni na forum: 05 Kwi 2008 Posty: 159
|
Wysłany: 2008-05-26, 20:34
|
|
|
No masz faktycznie trudną sprawę. A może jakąś bliską rodzinę, mogłabyś kogoś z rodziny wcześniej poznac z Antosiem , aby poznał jego zwyczaje. Sama nie wiem. Może jakby ten ktoś poznał wcześniej twoją koszatniczke bardziej zgodził by się na opiekę. Wybór oczywiście należy do Ciebie:)
A ile będziesz na Wyspach Kanaryjskich? |
|
 |
Antosia13
Świnka (za)morska
|
Wysłany: 2008-05-26, 20:44
|
|
|
| Niewiem to zalezy od pogody i od rodzicow;) A co do rodziny to najbliżza jest w gliwicach-dziadkowie. Oni na pewno beda uwazali ze to ochydny szczur i nie zgodza sie nim opiekowac;( |
|
|
|
 |
Krzysiek
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Królik
Imię zwierzaka: kosia Antoś, Lucy [*],królik Pysia,pies Luna
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dni na forum: 16 Mar 2008 Posty: 263 Skąd: Nysa
|
Wysłany: 2008-05-27, 22:22
|
|
|
Pozazdroszcze Wakacji xD...Oj napewno masz jakąs koleżankę, albo jakiegoś miłego sąsiada |
|
|
|
 |
Antosia13
Świnka (za)morska
|
Wysłany: 2008-05-28, 20:34
|
|
|
Sąsiadów ma takich, że jakbym zostawiła Antka choćby na 5 minut to już by go zamęczyli. ;(
A co do koleżanek to na ten temat już mówiłam |
|
|
|
 |
Niebieskaa
Gryz(oni)aczek

Pomogła: 9 razy Dni na forum: 29 Maj 2007 Posty: 334 Skąd: Oosterhesselen
|
Wysłany: 2008-06-13, 07:23
|
|
|
Antosia13, tak naprawdę o takich sprawach myśli się przed kupnem zwierzaka. Ja mam dobrą sytuację, jestem teraz w Niemczech, świnie są ze mną (szczęściarze, codziennie do Schleckera latam po karmy/kolby/smakołyki Vitakrafta), chomik jest u koleżanki, a pies u cioci.
Tylko wiesz, jak nie będziesz miała co z nią zrobić, to czasami jej dla węża nie sprzedawaj i nie wyrzucaj do lasu (zdarzają się tacy ludzie).
Ja radzę namówić koleżankę |
_________________ `Wiele razy słyszeliście, że życie to nie bajka. Otóż moi drodzy, życie to jest bajka. Tylko trzeba znaleźć odpowiednią stronę tej bajki...` |
|
|
|
 |
Antosia13
Świnka (za)morska
|
Wysłany: 2008-06-16, 12:26
|
|
|
Gdy będę jechała to na pewno nie zostawię zwierzęcia bez opieki, więc o to się Niebieskaa nie bój. Anie nie dam mojego Antka dla węży czy do lasu, bo chyba bym musiała zgłupieć do reszty żeby w ogóle nawet tak pomyśleć. A gdy już naprawdę nie będę miała gdzie zostawić Antka to pojadę do Gliwic i zostawię tam u dziadków. |
|
|
|
 |
Krzysiek
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Królik
Imię zwierzaka: kosia Antoś, Lucy [*],królik Pysia,pies Luna
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dni na forum: 16 Mar 2008 Posty: 263 Skąd: Nysa
|
Wysłany: 2008-06-16, 22:30
|
|
|
No właśnie. Przez parę dni nie zdechnie bez Ciebie. A babcia, czy dziadek napewno nasypia mu smakołyków do miseczki . |
|
|
|
 |
|
|