|

|
Zazdrośc,Troska a może Taniec |
| Autor |
Wiadomość |
wojtala
Szara myszka

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Zgredek&Fiona
Wiek: 13 Dni na forum: 28 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Szówsko
|
Wysłany: 2008-05-20, 19:33 Zazdrośc,Troska a może Taniec
|
|
|
Mam problem.Nie tak dawno(tydzień temu)kupiłem samiczkę bo samca już mam.Ale jedna rzecz mnie dziwi co to może oznaczać ze samiec gdy biorę samice na ręce lub gdy wpuszczam ja do kladki to on zaczyna tak jakby warczeć i w spowolnionym tempie chodzi wokoło jej.proszę o odpowiedz |
|
|
|
 |
dominikka
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Hektor
Pomogła: 2 razy Wiek: 12 Dni na forum: 08 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2008-08-09, 11:20
|
|
|
| A dlaczego kupiłeś samca i samice czy masz zamiar rozmnażać. Jeśli tak to zastanów się co zrobisz z młodymi. |
|
|
|
 |
kai
Chomikuje swoją wiedzę
Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: Bruklinek
Pomógł: 3 razy Wiek: 11 Dni na forum: 21 Cze 2008 Posty: 179 Skąd: Łuków
|
Wysłany: 2008-08-09, 14:46
|
|
|
warczenie i podobne odgłosy są w czasie godów więc jeśli nie chcesz mieć małych świnek morskich to je rozdziel |
_________________ What I’ve done
I’ll face myself
To cross out
What I’ve become
Erase myself
And let go of
What I’ve done
Linkin Park What i've done |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|