|

|
Pomocy !! |
| Autor |
Wiadomość |
wiktoria24
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Nutka
Wiek: 12 Dni na forum: 28 Lut 2008 Posty: 106 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2008-04-13, 14:40 Pomocy !!
|
|
|
| Mojej śwince się zrobił strupek !! Myśle że to z powodu ostrych pazurków bo może się za mocno podrapała . Ale pytam sie dla pewności |
|
|
|
 |
Niebieskaa
Gryz(oni)aczek

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Nafi, Jumbo Mumbo Bambino :)
Pomogła: 9 razy Dni na forum: 29 Maj 2007 Posty: 325 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2008-06-03, 20:39
|
|
|
| Tak, może być to spowodowane drapaniem się, ale jaka jest przyczyna tego drapania? Lepiej idź ze świnką do weterynarza, mogą być to problemy ze skórą. Weterynarz też może obciąć Twojej śwince pazurki. |
_________________ `Wiele razy słyszeliście, że życie to nie bajka. Otóż moi drodzy, życie to jest bajka. Tylko trzeba znaleźć odpowiednią stronę tej bajki...`
 |
|
|
|
 |
Chomiśś
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: Misia,Misiek
Wiek: 12 Dni na forum: 26 Maj 2008 Posty: 227 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2008-06-09, 13:03
|
|
|
Mogą to być pchły też a jak nie to nie wiem.
Idz do weterynarza |
_________________ Chomiki Górą,Nawiechrzu Szturmują
Chomiki Górą,W Nocy Balują
Chomiki Górą,Wszystkich Podejrzują
Chomiki Górą,Na Sedesie Strajkują
Jeśli pomogłem daj pomugł |
|
|
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 136 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-06-09, 17:07
|
|
|
Nuci już to przeszło! jestem jej przyjaciółką (że w sensie wiktorii) i ona mi powiedziała że już przeszły te pchełki!
Dziękujemy serdecznie za odpowiedziedzi!!!! |
_________________ Jeśli ci pomogłam daj mi punkcika:):) kofffam Mysie!! i Whicika:) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|