|
Kłopot ze szczurkiem |
| Autor |
Wiadomość |
Robyn92
Gryzo-piórek

Wiek: 16 Dni na forum: 27 Maj 2008 Posty: 4 Skąd: Z daleka c[:
|
Wysłany: 2008-06-01, 08:53 Kłopot ze szczurkiem
|
|
|
| Otóż mam mały problem z moim szczurkiem. Kupiłam go w piątek i już w sobotę dawał się pogłaskać, sam wychodził z klatki, jadł mi z ręki, a nawet zasnął mi na kolanach. Dzisiaj nie wiem zupełnie co się z nim stało! Dotknąć się nie daje, rzuca się do ręki z zębami nie wiem ja zrobiłam coś źle czy to normalne u szczurków? A ile czasu Wy oswajaliście swoje szczury? Z góry thx za odp =* |
_________________ Świr na scenie buja się cała Polska! xD |
|
|
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 136 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-06-07, 10:49
|
|
|
| ja w prawdzie mam myszoskoczka ale to jest podobnie.z moim było tak samo !! Może twój szczurek miał zły dzień. |
_________________ Jeśli ci pomogłam daj mi punkcika:):) kofffam Mysie!! i Whicika:) |
|
|
|
 |
Robyn92
Gryzo-piórek

Wiek: 16 Dni na forum: 27 Maj 2008 Posty: 4 Skąd: Z daleka c[:
|
Wysłany: 2008-06-07, 15:05
|
|
|
Dzięki za to, że chociaż Ty mi odpowiedziałaś Co prawda mój szczuras już oswaja się pomalutku, ale jeszcze przeraża go prawie każdy nowy dźwięk który usłyszy xD No i dzisiaj kupiłam mu większą klatkę to może będzie czuł się bardziej komfortowo |
_________________ Świr na scenie buja się cała Polska! xD |
|
|
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 136 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-06-08, 17:34
|
|
|
| Niemazaco:):) fajnie ze masz szczurka ja ma 6 małych i dwa duże !! a po za tym do zobacz na mój opis ponizej jak mozesz:) |
_________________ Jeśli ci pomogłam daj mi punkcika:):) kofffam Mysie!! i Whicika:) |
|
|
|
 |
|
|