Zamknięty przez: Niebieskaa 2008-06-14, 17:51 |
Rasy chomików |
| Autor |
Wiadomość |
Carisia
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: Tutti
Wiek: 11 Dni na forum: 21 Maj 2008 Posty: 234 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-06-12, 14:00
|
|
|
Hm, moja pomyłka Tak to jest, jak się nawet nie wie, czego dokładnie się szuka. Najlepiej orientuję się w odmianach barwnych chomików syryjskich, a o dżungarkach wiem tylko tyle, ile przeczytałam |
_________________ Nieobecna w dniach 16 - 23 sierpnia
Mój blog |
|
|
|
 |
sonica
Szy(n)sz(yl)ka
Dni na forum: 05 Gru 2007 Posty: 64
|
Wysłany: 2008-06-12, 20:48
|
|
|
nie na wikpikedii jest dobrze napisane tylko wy jestescie tak głupi że hej bo to przecież jest encyklopedia a nie jakiesi forum ja bym nie wierzyła 11 latko ja mam14 lati chyba wiecej wiem
// Chyba więcej nie wiesz. Ortografia! Nie obrażaj innych! /Niebieskaa |
|
|
|
 |
_Chomusia_
Szy(n)sz(yl)ek

Imię zwierzaka: Nike & Fanta
Pomogła: 10 razy Wiek: 12 Dni na forum: 05 Wrz 2007 Posty: 522 Skąd: Rawicz
|
Wysłany: 2008-06-13, 13:43
|
|
|
Ale powinnaś wiedzieć, że Wikipedia jest tworzona przez wszystkich, czyli każdy może sobie w każdej chwili coś dopisać, niekoniecznie prawdę.
I nie mam 11 lat. Ale za to ty się gorzej niż 11-nastolatek zachowujesz (chodzi o Twoje słownictwo i ortografię). |
|
 |
Carisia
Chomikuje swoją wiedzę

Imię zwierzaka: Tutti
Wiek: 11 Dni na forum: 21 Maj 2008 Posty: 234 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2008-06-13, 18:57
|
|
|
Sonica, możesz żyć w przekonaniu, że chomiki pandy istnieją, nikt Ci tego nie zabrania. Owszem istnieją, i nikt tutaj nie twierdzi inaczej. Z tym, że nie są one rasą ^^.
Już na stronie głównej Wikipedii jest napisane, że jest to WOLNA encyklopedia, którą każdy może redagować. Równie dobrze ktoś mógł napisać, że np. Piotr Rubik to sprawdzony i uznany Hydraulik znany głównie z serialu " Moda na sukces" emitowanego na programie MiniMini . |
_________________ Nieobecna w dniach 16 - 23 sierpnia
Mój blog |
|
|
|
 |
sonica
Szy(n)sz(yl)ka
|
Wysłany: 2008-06-14, 10:41
|
|
|
zapytałam paniom ot zoologicznego i jest to rasa bo i naczej by trzymali z chomikami dzugalskimi sama mam tyle zwierzot ze wy sobie nawet nie wyobrażacie moge jeszcze zapytaci hodowce i w hurtowni mi to nie przeszkadzia.
5 psów 10 kotów 4 myszoskoczki 1 roborowskiego i 1 syryjskiego 6 swinek morskich rybki kozy |
|
|
|
 |
_Chomusia_
Szy(n)sz(yl)ek

Imię zwierzaka: Nike & Fanta
Pomogła: 10 razy Wiek: 12 Dni na forum: 05 Wrz 2007 Posty: 522 Skąd: Rawicz
|
Wysłany: 2008-06-14, 11:19
|
|
|
Ale ilość zwierząt nie świadczy o Twojej wiedzy.
Jednak czy ty nadal nie rozumiesz, że pand jako ras nie ma? Że pani w zoologicznym się pomyliła, bo ona jak i wiele innych osób jest przekonana, ze jest taka rasa, a jest to tylko jakiś dziwny wymysł. A chomików dżungalskich nie ma.
Ale skoro twierdzisz, że jesteś taka mądra, to powiedz mi proszę, co to za rasa:
i ta:
 |
|
 |
Niebieskaa
Gryz(oni)aczek

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Nafi, Jumbo Mumbo Bambino :)
Pomogła: 8 razy Dni na forum: 29 Maj 2007 Posty: 319 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2008-06-14, 11:33
|
|
|
| Sonica, nie dociera? Nie ma takiej rasy! Co z tego, że miałaś tyle zwierząt? Można mieć krowę i nic nie wiedzieć o jej hodowli. Jak będziesz się dłużej sprzeczać będzie ostrzeżenie. |
_________________ 'Bez zbędnych emocji. I rób tak, żeby zabić...'
 |
|
|
|
 |
sonica
Szy(n)sz(yl)ka
|
Wysłany: 2008-06-14, 17:28
|
|
|
pierwsza to pada a druga terz tylko że albinotyczna twoim zdaniem terz niema chomików dzungalskich to jestesi dziwna a ty niebieskaa sie niekłc bo grozisz mi a to jest przestepstwo a pytałam chodowcy chomików i jest taka rasa i ja nic niewiem o zwierzetach tylko je mam nie wiem durzo jak bym nie wiedzieła to bym była głópia
[ Dodano: 2008-06-14, 17:33 ]
a jak by to była odmiana chomika dzungalskiego to by miała pregi a te nie majom |
|
|
|
 |
Niebieskaa
Gryz(oni)aczek

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Nafi, Jumbo Mumbo Bambino :)
Pomogła: 8 razy Dni na forum: 29 Maj 2007 Posty: 319 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2008-06-14, 17:51
|
|
|
| Sonica : jak ja coś mówię to dotrzymuję słowa. Temat zamykam. |
_________________ 'Bez zbędnych emocji. I rób tak, żeby zabić...'
 |
|
|
|