|
Dziwne zachowanie |
| Autor |
Wiadomość |
Mimka
Szy(n)sz(yl)ka
Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: mimi
Pomogła: 2 razy Dni na forum: 05 Kwi 2008 Posty: 65
|
Wysłany: 2008-05-14, 22:07 Dziwne zachowanie
|
|
|
czasami gdy zagladam do klatki Pixi, zauważam, że leżyn nieruchoma. Normalnie oddycha, gdy potem wstanie idzie pobiegac na kołowrotku. Często widuję ją jak leży wyłożona. Widuję ją czasami w takim stanie, gdy np. zejdzie z kołowrotka. Co to może byc, czy Pixi ma jakiś paraliż czy co?
Prosze o odpowiedź. Z góry bardzo dziękuje |
|
 |
Antosia13
Świnka (za)morska
Gryzoń: Koszatniczka
Imię zwierzaka: Antek
Pomogła: 3 razy Dni na forum: 07 Kwi 2008 Posty: 58
|
Wysłany: 2008-05-15, 14:40
|
|
|
Moje chomiczki też tak robiły. Według mnie, nie masz się czym przejmować A notabene to fajne imię PIXI |
|
|
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 136 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-05-15, 15:45
|
|
|
| Nie masz się co martwic!To tylko chwilowe zmęczenie,to jest u każdego gryzonia!Nie przejmuj się tym chyba że bardzo się o nią martwisz to idz z tym do weterynarza! |
_________________ Jeśli ci pomogłam daj mi punkcika:):) kofffam Mysie!! i Whicika:) |
|
|
|
 |
Kosia
Szy(n)sz(yl)ek

Gryzoń: Szynszyl
Imię zwierzaka: Bryska, Brysiek i Maniek
Pomogła: 15 razy Dni na forum: 30 Sty 2008 Posty: 434 Skąd: Mars:D
|
|
|
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 136 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-05-16, 15:59
|
|
|
| No Mimka::) teraz zdecydouj co ty o tym myślisz:) jak coś wymyślisz to nas pionformuj:) |
_________________ Jeśli ci pomogłam daj mi punkcika:):) kofffam Mysie!! i Whicika:) |
|
|
|
 |
Mimka
Szy(n)sz(yl)ka
Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: mimi
Pomogła: 2 razy Dni na forum: 05 Kwi 2008 Posty: 65
|
Wysłany: 2008-05-16, 19:13
|
|
|
| Bardzo dziękuje za pomoc. Oczywiście dam piwka wszystkim, bo bardzo mnie uspokoiłyście. Może faktycznie jestem przewrażliwiona, ale wolę się zapytac nic potem miec chomiczka na sumieniu. Dzięki jeszcze raz;) |
|
 |
Chomusia:*
Mysi ogonek
Dni na forum: 16 Maj 2008 Posty: 29
|
Wysłany: 2008-06-10, 20:49
|
|
|
Gdy zejdzie z kołowrotka to pewnie jest zmęczona i chce odpocząć A jak się nie rusz to pewnie śpi.Mój chomik jak śpi to czasami na plecach zakopany w trocinach i wtedy też się nie rusza. |
|
|
|
 |
|
|