|

|
Czy to normalne?? |
| Autor |
Wiadomość |
Antosia13
Świnka (za)morska
Gryzoń: Koszatniczka
Imię zwierzaka: Antek
Pomogła: 3 razy Dni na forum: 07 Kwi 2008 Posty: 58
|
Wysłany: 2008-05-11, 18:54 Czy to normalne??
|
|
|
Czy to jest normalne , że mój Antoś w 1 godzinę zjada całe wapno?? On mógłby jeść nawet 4 wapna dziennie Aha i mam jeszcze jedno pytanie. Czy to prawda, że jeśli daje się koszom warzywa i owoce to one wtedy mogą mieć biegunkę?? Ja mojemu Antosiowi daję i nic mu się nie dzieje ale trochę się wystraszyłam jak to usłyszałam. |
|
|
|
 |
Kosia
Szy(n)sz(yl)ek

Gryzoń: Szynszyl
Pomogła: 15 razy Dni na forum: 30 Sty 2008 Posty: 434
|
Wysłany: 2008-05-12, 20:35
|
|
|
| Antosia13 napisał/a: | | w 1 godzinę zjada całe wapno |
poprostu wapno bardzo się kruszy, powinniśmy wybrać te najtwardsze, wtedy będą na dłużej, jeśli nie ma takiego w sklepach u ciebie to kup to dla papug tylko bez skorupek jajek, napewno koszy nic od niego nie będzie w każdym razie moje je miały, mają jeszcze szynszyle i chomiki i nic im nie jest
| Antosia13 napisał/a: | | Czy to prawda, że jeśli daje się koszom warzywa i owoce to one wtedy mogą mieć biegunkę?? |
tak, podawać można ale tylko te przeznaczone dla nich, czasem zdarza się że po niektórych ważywach/owocach mają biegunkę-wtedy nie należy im tego podawać lub ograniczyć, najlepiej im podawać suszone-HP ma teraz tak szeroki asortyment że napewno coś wybierzesz kurcze, uczyć się miałam a tu znowu się rozpisuje |
|
|
|
 |
Antosia13
Świnka (za)morska
Gryzoń: Koszatniczka
Imię zwierzaka: Antek
Pomogła: 3 razy Dni na forum: 07 Kwi 2008 Posty: 58
|
Wysłany: 2008-05-13, 14:20
|
|
|
Wielkie dzięki Oczywiście piwko |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|