|

|
Album zdjęć |
| Autor |
Wiadomość |
Pentranith
Król(ik)

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Pusia
Pomógł: 5 razy Dni na forum: 10 Kwi 2007 Posty: 348 Skąd: mam wiedzieć
|
Wysłany: 2007-11-09, 23:16 Album zdjęć
|
|
|
Witam!
Dnia 9.11.07 uruchomiłem galerię na naszym forum e-gryzon.info . Teraz będziesz mógł/a podzielić się ciekawymi zdjęciami z innymi i pokazać swojego gryzonia!
Proszę zapoznać się z zasadami działów:
Zasady dotyczące Albumu Publicznego:
- każda zarejestrowana osoba może dodać do albumu publicznego, ograniczenie do 8 zdjęć
- zdjęcie może mieć maksymalnie 512KB
- maksymalny rozmiar zdjęcia to 1600 x 1200 px
- dozwolone formaty zdjęć to: JPG, PNG
- każde zdjęcie musimy zatytułować a dobrze by było dodać jakiś zwięzły opis co dokładnie przedstawia zdjęcie
Zasady dotyczące Albumu Prywatnego:
- zdjęcia do Albumu prywatnego mogą dodawać użytkownicy grup: V.I.P. , ^GryzoMody (Moderatorzy) i grupa @Darczyńca - przeglądać zdjęcia z Albumów prywatnych może każda zarejestrowana osoba.
- możliwa ilość zdjęć do dodania: 20
- zdjęcie może mieć maksymalnie 512KB
- maksymalny rozmiar zdjęcia to 1600 x 1200 px
- dozwolone formaty zdjęć to: JPG, PNG
- każde zdjęcie musimy zatytułować a dobrze by było dodać jakiś zwięzły opis co dokładnie przedstawia zdjęcie
Zdjęcia proszę dodawać zgodnie z obowiązującymi kategorii, a moderatorów proszę o przeniesienie zdjęć jeśli nie będą zgadzały się z kategorią
Zapraszam do dodawania zdjęć |
_________________ Administrator forum e-gryzon.info, posiadacz jednego gryzonia.
 |
|
|
|
 |
darciara
Gryz(oni)aczek moderator - ka ^^

Imię zwierzaka: Daizy i Lady
Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dni na forum: 10 Kwi 2007 Posty: 208 Skąd: stąd :)
|
Wysłany: 2007-11-28, 23:09 Re: Album zdjęć
|
|
|
heh świetny pomysł z tym albumem
za kilka dni pojawią się tu moje pupile xd! niestety teraz nie mogę ich wkleić bo mam jakieś problemy z netem, a moja cierpliwość szybko się kończy |
|
 |
Pentranith
Król(ik)

Gryzoń: Świnka morska
Imię zwierzaka: Pusia
Pomógł: 5 razy Dni na forum: 10 Kwi 2007 Posty: 348 Skąd: mam wiedzieć
|
Wysłany: 2007-11-28, 23:13
|
|
|
No w końcu pochwalisz się innym swoimi yorkami
Jeśli macie jakie zastrzeżenia lub sprawy z albumem to proszę pisać. |
_________________ Administrator forum e-gryzon.info, posiadacz jednego gryzonia.
 |
|
|
|
 |
kubas
Szara myszka

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: Wowka
Pomógł: 1 raz Wiek: 12 Dni na forum: 29 Cze 2008 Posty: 44 Skąd: Ostróda
|
Wysłany: 2008-06-30, 12:16
|
|
|
| super pomysł skożystam z albumu jak kupie sobie nowy aparat |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|