|

|
Nowa klatka ? Dobry wybór... |
| Autor |
Wiadomość |
Aliki
Gryzo-piórek
Dni na forum: 02 Sie 2008 Posty: 1
|
Wysłany: 2008-08-02, 17:51
|
|
|
co myślicie o tej klatce?
http://www.krakvet.pl/int...5cm-p-5682.html
zamierzam kupić sobie chomika syryjskiego (mój pierwszy chomik) i już tyle sie naczytałam o klatkach, że szok :p
wyszukałam ocynkowaną ( bo podobno lakier kolorowy moze byc niezdrowy), w miarę dużą ale też nie gigantyczną bo na taką nie mam miejsca ani funduszy, z pięterkami z plastiku a nie z prętów bo podobno chomikom tam łapki wpadają, kołowrotek też jest plastikowy..
i co o niej myslicie? bedzie dobra i funkcjonalna dla jednego chomika? zamierzam ją urządzić 'naturalnie' czyli nie bedzie drabinek tylko patyki, domek z połówki kokosa i ogólny jeden wielki busz
a jak nie taka klatka to jaka? |
|
|
|
 |
Chomiśś
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: Misia,Misiek
Wiek: 12 Dni na forum: 26 Maj 2008 Posty: 227 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2008-08-02, 21:54
|
|
|
Hmm klatka ładna, są wszystkie jego potrzeby i nie trzeba nic dokupywać myśle że jak na pierwszą klatke to dobry wybór |
_________________ Chomiki Górą,Nawiechrzu Szturmują
Chomiki Górą,W Nocy Balują
Chomiki Górą,Wszystkich Podejrzują
Chomiki Górą,Na Sedesie Strajkują
Jeśli pomogłem daj pomugł |
|
|
|
 |
Stiuli:)
Szczurzy intelektualista
Imię zwierzaka: chomik Stiuart, pies Dabi, kot Moli
Wiek: 12 Dni na forum: 02 Sie 2008 Posty: 31 Skąd: Chrzanów
|
Wysłany: 2008-08-04, 14:24
|
|
|
Mnie też podoba się ten pomysł na klatkę, w tym domku z kokosa będzie napewno przesiadywał całe dnie. Ja mam domek z drewna i mój chomiczek wogóle nie chce z niego wychodzić bo bardzo mu sie spodobał. |
_________________ W Miłości Jak Na Wojnie - Zawsze Ktoś Cierpi |
|
|
|
 |
_Chomusia_
Szy(n)sz(yl)ek

Imię zwierzaka: Nike & Fanta
Pomogła: 11 razy Wiek: 13 Dni na forum: 05 Wrz 2007 Posty: 598 Skąd: Rawicz
|
|
|
|
 |
Nika
Szczurzy intelektualista

Wiek: 12 Dni na forum: 05 Sie 2008 Posty: 38 Skąd: Kościan
|
Wysłany: 2008-08-06, 18:44
|
|
|
| moim zdaniem lepsza jest klatka,chomiki czasem lubią się wspinać po prętach,a akwarium to uniemożliwia ;D |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|