|

|
Co mu może byc?? |
| Autor |
Wiadomość |
Mimka
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Chomik
Imię zwierzaka: mimi
Pomogła: 2 razy Dni na forum: 05 Kwi 2008 Posty: 159
|
Wysłany: 2008-04-07, 19:09 Co mu może byc??
|
|
|
Moja koleżanka powiedziała mi, ze widziała kiedyś takiego chomika który miał na wierzchu torebki tam gdzie chowa pożywienie. Powiedziała mi, ze chomcioi to przeszło, ale po jakimś miesiącu zaś mu się pokazało nie wiem co to może byc. Myślałam sobie, ze może przykleiło mu się tam coś i dostał jakiegoś zapalenia? Sama nie wiem Z góry dziękuje za odpowiedź |
|
 |
monisia96
Chomikuje swoją wiedzę

Gryzoń: Myszoskoczek
Imię zwierzaka: Mysia
Pomogła: 8 razy Wiek: 12 Dni na forum: 26 Mar 2008 Posty: 135 Skąd: mam wiedziec :P
|
Wysłany: 2008-04-08, 08:29
|
|
|
| Cześć!Wiesz co...chomiki tak bie mają ,ale to chyba (nie pamiętam jak to się nazywa dokładnie)zapalenie policzków.Z tego chomik nie umrze,ale idź z nim do weterynarza! |
|
|
|
 |
Zajdel
Chomikuje swoją wiedzę

Imię zwierzaka: Klasowe: Pan Borys i Mańka
Pomógł: 3 razy Wiek: 12 Dni na forum: 30 Mar 2008 Posty: 249
|
Wysłany: 2008-04-08, 09:47
|
|
|
Jeśli sie przykleiło to chyba odparzyło mu skórkę. Ale pewność 30 % |
_________________ Death Magnetic |
|
|
|
 |
_Chomusia_
Szy(n)sz(yl)ek

Imię zwierzaka: Nike & Fanta
Pomogła: 11 razy Wiek: 13 Dni na forum: 05 Wrz 2007 Posty: 597 Skąd: Rawicz
|
Wysłany: 2008-04-08, 13:08
|
|
|
| Zapewne mu wyszły torebki na wierzch. Lepiej niech pójdzie z nim do weterynarza, jeżeli to się powtórzy. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|