|

|
cześć :) |
| Autor |
Wiadomość |
Percia
Mysi ogonek

Gryzoń: Świnka morska
Dni na forum: 22 Mar 2008 Posty: 29 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2008-03-22, 19:33 cześć :)
|
|
|
Jestem Percia i kocham gryzonie, a w szczególności świnki morskie.
Mam 3 świnki - Pyzia, Pegi i Perę, miałam jeszcze Pika, ale niestety musiałam go oddać
Pyzio to szalony samczyk, Pegi - bardzo spokojna samica, a Pera (córka Pegi) to świnka, która uwielbia biegać po pokoju i hałasować
Oprócz gryzoni, lubię też psy, koty i pająki. |
_________________ Moje świnki są cool. Lubią gdy im czytam horrory, słuchają Linkin Park i czasami podgryzają mi gitarę...
Jak ich nie kochać? |
|
|
|
 |
Kosia
Szy(n)sz(yl)ek

Gryzoń: Szynszyl
Pomogła: 15 razy Dni na forum: 30 Sty 2008 Posty: 434
|
Wysłany: 2008-03-22, 19:59
|
|
|
hejka, witam na forum |
|
|
|
 |
Niebieskaa
Gryz(oni)aczek

Pomogła: 9 razy Dni na forum: 29 Maj 2007 Posty: 334 Skąd: Oosterhesselen
|
Wysłany: 2008-03-23, 13:44
|
|
|
Cześć.
Percia, czemu rozmnażasz świnki?? |
_________________ `Wiele razy słyszeliście, że życie to nie bajka. Otóż moi drodzy, życie to jest bajka. Tylko trzeba znaleźć odpowiednią stronę tej bajki...` |
|
|
|
 |
Percia
Mysi ogonek

Gryzoń: Świnka morska
Dni na forum: 22 Mar 2008 Posty: 29 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 2008-03-23, 18:36
|
|
|
| Ja ich nie rozmnażam. Pegi kupiłam już ciężarną, a co do samca - jest bezpłodny. |
_________________ Moje świnki są cool. Lubią gdy im czytam horrory, słuchają Linkin Park i czasami podgryzają mi gitarę...
Jak ich nie kochać? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
E-gryzon.info - to forum, które łączy w sobie wiadomości na temat dużej liczby gryzoni. Świnki morskie, chomiki, koszatniczki, króliki, myszy, szczury, myszoskoczki, szynszyle i wiele innych wartościowych działów sprawia, że poczujesz się jak w prawdziwym gryzoniowym świecie.
|
|